Lite hat mot iTunes, musik och Enslaved.

iTunes har raderat 6Gb musik från min iPod. Tack för det. När vi ändå är inne på musik så får jag hinta lite om att Slingerbult, detta folkrockens flaggskepp har tre spelningar inbokade framöver. Det ni! Mer om det nån annan gång.

På tvspelsfronten blir det bara Enslaved: Oddysey to the west. Ett riktigt trevligt spel. Man får hoppa runt, klättra och banka på robotar i den färggladaste postapokalyptiska värld jag hittills sett i ett spel. För egentligen är det rätt konstigt att postapokalypsen alltid gestaltas som betonggrå/grusbrun, det första som händer när människorna decimerats till en parentes är att växtligheten återerövrar världen (kika på dokumentären Aftermath). Kontrollen är smidig och inte allt för avancerad. Och precis som alla andra som spelat detta spel säger, ansiktsuttrycken på huvudkaraktärerna Trip och Monkey är något av det bästa jag sett.
Storyn då? Jovars, Monkey, den storvuxna apliknande enstöringen som man styr vaknar upp på en fångsttransport. Plötsligt skakas farkosten av explosioner och börjar störta. Orsaken till kraschen är Trip, en teknikspecialist, som ser sin chans och shanghaiar Monkey (elektriskt hundkoppel ungefär) för att få hjälp att ta sig hem. 
Hittade mitt ex på tradera för typ 200 spänn, och det är det väl värt.

Annonser
Published in: on februari 8, 2011 at 9:17 f m  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://bergatroll.wordpress.com/2011/02/08/lite-hat-mot-itunes-musik-och-enslaved/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: