Ett beslut och lite annat.

Har tagit beslutet att lägga ned studierna. Efter att ha kikat på allt som skall göras i kursen känner jag att jag inte hinner med helt enkelt. Det går åt rätt mycket tid redan nu och i mitten på april kommer jag ju inte ha så mycket tid alls kvar. Så, för den här gånge, ajöss skolan.
Det känns lite sorgligt, att vara tillbaka på 100% jobb, men det får vara så nu. Slingerbulten kommer ta mer tid framöver också, för det börjar röra på sig minst sagt.

Nu till det nördiga:
Har läst klart Kraken och hoppat vidare på Lev Grossmans The Magicians. En Harry Potter för lite äldre. Har stora likheter med just Harry Potter och Narnia, men det är inget man hymlar med (karaktärerna i boken har läst HP de med). Jag gillar det, återkommer när jag är klar med den.

Film har det också blivit, ”Get Low” med bl.a. Robert Duvall och Bill Murray. Den handlar om eremiten Felix Bush, en surgubbe som alla har hört historier om men ingen känner. Han känner att döden nalkas och bestämmer sig för att anordna en begravningsfest där han själv ska deltaga. Fin film i långsam takt, med humor och värme. Robert Duvall spelar gröndjävulskt bra. Rekommenderas!

Annonser
Published in: on februari 7, 2011 at 1:02 e m  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://bergatroll.wordpress.com/2011/02/07/ett-beslut-och-lite-annat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: