Little miss Sunshine

Dagen började med att bussen jag skulle åka till jobbet med, inte kunde stänga av signalhornet. Filmnörd som jag är blev jag bara glad av det 😀

Igår jobbade vi (eller egentligen mest Erik) med att fixa backingtracksen till Slingerbult. Det blir en hel del mellotroner, men det gillar vi. Spelningen närmar sig med stormsteg, bara elva dagar kvar innan vi står på scenen i Hardeslev och ger järnet. Nervöst? Ja!

I övrigt fortsätter det som vanligt. Har i stort sett läst färdigt terminens plugg, och förhoppningsvis får jag godkänt på hemtentan. På bokfronten har jag läst klart ”In the balance” av Harry Turtledove, alternativhistorisk utomjordingar-invaderar-mitt-under-andra-världskriget- och-vad-händer-då? Den var väldigt lättläst och de 560 sidorna flöt på fort. Den var brutal och det märks att Turtledove specialiserar sig på alternativhistoria, han har verkligen koll på ämnet. 
 Nästa bok är ”Kärlek och andra demoner” av Gabriel Garcia Marquez. Jag har varit lite nyfniken på honom då han sägs röra sig i genren ”magisk realism”, lite samma som Carl-Johan Vallgren (gud) och då jag hittade den för femton kronor på Erikshjälpen i stan slog jag till. Skönt att få läsa på svenska en stund också.

Annonser
Published in: on maj 18, 2010 at 7:37 f m  Kommentera  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://bergatroll.wordpress.com/2010/05/18/little-miss-sunshine/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: