Lågvatten

Det är lite stiltje på bloggandet… igen. Sitter mestadels och stirrar in i datorskärmen och försöker få ur mig en hemtenta i musiketnologi. Det går väl inte så väldans bra, allt annat verkar mycket roligare just nu. Ämnet är visserligen väldigt intressant, men så fort jag börjar känna press för att prestera något i skolväg så slår min hjärna bakut och försöker styra mig åt annat håll.

Vi har sett Kick Ass, och gillade den väldigt mycket. En väldigt våldsam må-brafilm baserat på serien Kick Ass (som jag dock inte läst), regisserad av Matthew Vaughn. Chloe Moretz är fantastisk i rollen som sjömanssvärande Hit-Girl.

Spelet som spelas för tillfället:

Utöver detta då? Jag har fått lite ”kritik” för att jag bara skriver om spel och gamla dammiga träinstrument, och det kan mycket väl stämma :). Det blir inte så mycket annat just nu. Har inte gett upp de där skrivprojekten jag nämnt tidigare. Har massor av idéer men dåligt med tid och skills för att få ihop dem till nånting vettigt.

Annonser
Published in: on maj 1, 2010 at 5:21 e m  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://bergatroll.wordpress.com/2010/05/01/lagvatten/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLämna en kommentar

  1. Serien är nästan exakt som filmen (förutom en grej som jag inte förstår varför de har ändrat…), väldigt bra alltså (:

    Vill också spela Winterbottom! Det har inte blivit av än bara…

    • Aha, skönt att höra 🙂

      Winterbottom är jäkligt bra stämningsmässigt, dock upplever jag det som lite för mycket nöta-nöta-nöta-göraomgöraom tills man lyckas. Men men, det är ju väääldigt billigt (typ 40 spänn på steam) så det är det ju helt klart värt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: