Borderlands

Det har varit LAN-helg. Jag och två kompisar kopplade ihop våra datorer, spelade massor och åt saker med högt energiinnehåll. Det blev mest Left4Dead2 men hann även på att testa Borderlands. Ett RPG-FPS med Cellshade:ad grafik, attityd och massor av vapen, barnsligt och roligt på samma gång. Möjlighet till Co-op finns, så det blir nog mer av det när de andra också köpt det.

Nya vevliran dröjer nog ett tag till. Liran i sig är klar, men case:et är det inte. Har bett byggaren att sätta på tre capon till när det nu finns tid, så det blir ett på varje bordun- och knarrsträng. Februari kanske?

Har läst färdigt Attentatet i Pålsjö skog och nu hoppat på Revelation Space, en sci-fi på ca 500 sidor. Har inte läst så mycket sci-fi tidigare, men den här verkade bra då det innehöll en del xenoarkeologi (utgrävningar av aliensiska civilisationer). Dock så retar jag mig lite på den redan. Jag skulle gärna ha ett index där man förklarar lite vad Conjoiners, Pattern Jugglers, Shrouders och Servitors är för något. Dessa konstiga ord kastas in i handlingen som att man förväntas veta vad det är för hittipå. Tack för att google finns. Ja ja, det blir nog bra det här.

För övrigt: Väntar fortfarande på att kunna se Avatar i 3D i Uppsala, det har bara varit så jäkla uppbokat där borta. Avatar har till dags datum dragit in 1,3 miljarder dollar och det är ju bra, detta betyder att bolagen vågar satsa lite mer på stora svulstiga sci-fi-äventyr. It´s all good.

Annonser
Published in: on januari 11, 2010 at 11:58 f m  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://bergatroll.wordpress.com/2010/01/11/borderlands/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLämna en kommentar

  1. Jag gillar Borderlands men det blir tjatigt väldigt snabbt så jag orkar bara spela typ två uppdrag i veckan, haha. Det är nog roligare i multiplayer (:

  2. Jag vill jättegärna följa med och se Avatar i 3D om ni bestämmer er för att packa ihop bilen och åka.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: