Humdidum

Jaha, jaha, här skrivs det inte mycket igen.

Jag har:
Haft möte med folkmusikföreningen. Det var skoj, vi var hemma hos mig så jag fick dona fram fika och visa upp mitt hemman. Julfest med Ranarimkonsert den 27:e i Hillegården, Gävle. Inträde 50 spänn för medlemmar, 60 spänn för icke medlemmar (och då ingår medlemskap). Insläpp kl. 19.

Spelat Machinarium tillsammans med Elin. Det kan mycket väl vara årets bästa spel tillsamman med Batman. Det är ett Indiespel där man styr en liten robot som försöker förhindra ett terrordåd i staden där han bor. Detta spel är skapat av ett team på några få personer och med en budget på 1000 dollar. De har skapat ett mästerverk i all sin enkelhet. Lite samma känsla som när man spelade Braid. Enkelt och genialiskt på samma gång.

Tatuerat mig igen. Mer svampar, kvistar å sånt därnt skit som jag gillar. Gjorde väldigt ont mot slutet. Och precis som vanligt hävdar folk att det inte gör ont att tatuera sig. Får man 60000 nålstick i minuten genom huden ska det göra ont, annars har man nervfel.

Påbörjat The Terror av Dan Simmons. En tegelsten på 936 sidor om Sir John Franklins misslyckade expedition för att finna nordvästpassagen. With a twist! Texten är väldigt lättläst och samtidigt griper den tag i en från första sidan. Is, snö och elände, perfekt vinterläsning.

Annonser
Published in: on november 19, 2009 at 8:48 f m  Comments (3)  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://bergatroll.wordpress.com/2009/11/19/humdidum/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommentarerLämna en kommentar

  1. Nej jag har inte spelat hela Machinarium, bara börjat på trailern…det är verkligen sjukt snyggt men jag har alldeles för dåligt tålamod för peka-och-klicka-spel nu för tiden. Kanske försöker igen någon gång när jag har väldigt tråkigt (:

  2. Ang din kommentar: Jamen visst är det deprimerande? Man blir ju både mordisk och självmordsbenägen!

    Och gällande tatueringen. Hur står man då ut med att göra såna där stora tatueringar? Det måste ju vara ren jävla tortyr? Jag skulle aldrig palla.

  3. Mmm, det omslaget var snyggare. Nu har jag beställd både den, bröderna Grossbart och Other City av Ajvaz, hoppas att jag kommer i gång lite med att läsa igen när jag får dem…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: