Change, Yes we can!

Den här bloggen började med ett långt inlägg som handlade om att jag skulle förändra min livssituation. Då jag länge vantrivts på mitt jobb och alltid längtat efter att lära mig nåt nytt hade jag stora planer. Det blev inte riktigt som jag tänkt. Utbildningen jag sökt blev inställd och jag flyttade ihop med min kärlek istället. Jobbet var kvar.

Idag pratade jag med min chef och berättade att jag vill jobba mindre och börja plugga nåt jag gillar istället.  Han var väldigt positiv och förstående (det är fantastiskt det där, mina bästa vänner på jobbet är mina chefer…) och tyckte att jag gjorde helt rätt.
Har kollat upp kurser på Uppsala Universitet och de har Musiklära och lite andra spännande kurser som man kan läsa på distans.

Det här känns bra!

I övrigt då? I lördags besökte vi Oktoberstämman i Uppsala och hade skitkul! Johannes och jag hade vevlirejam i två timmar och fick säga ”Det är en vevlira” och ”Ja, det är lite som en nyckelharpa ungefär, fast med ett hjul.” ungefär 9 gånger. Sen var det konsert med Malin Foxdal, Esbjörn Hazelius och BOOT. Det var så jävla bra att jag hade ramlat av stolen om det funnits plats, eller för att citera Elin, ”jag rös så mycket att jag fick ont i huvudet”.

På söndagen var det mest slappande som gällde. På kvällen såg vi Zombieland, en riktigt mysig zombiefilm. Om ni inte är dödscineaster med ögonen riktat mot naveln så rekommenderar jag den varmt.

Annonser
Published in: on oktober 26, 2009 at 10:19 f m  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://bergatroll.wordpress.com/2009/10/26/change-yes-we-can/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommentarerLämna en kommentar

  1. Jag tycker att det låter fantastiskt bra! Hurra!
    Något som är mindre bra är att jag inte såg dig alls i lördags…. skandal! Var iofs inte där så länge. Kom vid åtta och drog hem vid tolv. Jammade, jammade…

    • Tack tack! Känns väldigt bra också.
      Det kanske inte är så konstigt att vi inte sågs, jag satt och ugglade i konsertlokalen från kl sex till klockan halv tio, sen åkte vi hem. Dock var det en riktigt rolig stämma, och konserthuset var riktigt schyst, iallafall på insidan 🙂

  2. Du har rätt, Zombieland var riktigt bra. -Your opinion pleases me!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: