Pôsuträff´n!

I fredags packade vi in oss tillsammans med flertalet instrument i Jackssons bil och for till Gagnef för säckpipsnörderi i dagarna tre. Väldigt trevligt folk och väldigt mycket fin musik, så idag är jag väääldigt inspirerad och spelsugen. Har dragit på mig fler projekt än jag har tid med… igen. Men men, nån gång ska jag hinna med dem, t.ex att spela in alla låtar jag kan och lära mig vad de heter. Idag kommer jag mest ihåg vilka skivor jag hittat dem på.
Pipan min stämde hela helgen vilket måste räknas som ett unikum för mig. Köpte på mig en näve rörämnen så jag ska träna på att göra nya utifall det gamla börjar strejka. Det spelades även lite lira, fick lite tips av gode vännen Johannes, så nu ska jag byta ut knarrsträngen och greja om lite i lövsystemet.

Ja just ja, en timme innan avfärd fick jag reda på att vår bil blivit stulen. Nån klåfingrig jävel kunde helt enkelt inte låta bli. Det försvårar och kanske förhindrar helt saker vi planerat på semestern. Jag blir först förbannad, sen bara ledsen. Det spelar liksom ingen roll, det har hänt, inget att göra åt. Man kan bara acceptera och gå vidare. De som stal bilen är antagligen olyckligare än jag och har haft ett skitliv så kanske kan man se det som att de redan haft ett straff. Kära mor har erbjudit oss en bil som behöver lagas lite så det reder sig nog. Pappa kollade upp lite saker angående försäkringar, men tyvärr hade vi bara trafikförsäkring på den. Vad skulle man göra utan sina föräldrar? Antagligen stjäla bilar…

Semestern närmar sig, dock icke med stormsteg (solen skiner ju, hi hi hi). Vecka 29 börjar det, 10 arbetsdagar kvar. Iofs går två av dem bort för Bingsjö.

 

Annonser

The URI to TrackBack this entry is: https://bergatroll.wordpress.com/2009/06/29/posutraff%c2%b4n/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLämna en kommentar

  1. Stackars er och bilen. Men vad är det jag läser….Bingsjö?!! Hurra! Vi ska dit redan på måndagen.

  2. Jävla as att stjäla bilen innan semestern och allt, jag lider med er 😦

    Hörrunurusörru, finns det hur möe som helst på min blogg, men hushåll, det kommer nog inget mer på två veckor kanske…kanske, du vet hur det är när man säger att det skall pausas 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: