Att åka åt fel håll och titta på djur.

I söndags bjöd Elins jobb på gratisbiljetter till Furuvik. Vi började dagen med att hämta upp vännen A som rekommenderade att åka ut en kort bit på E4:an för att det var den snabbaste vägen. Jag rattar, följer en skylt mot E4:an och känner mig rätt nöjd med min körning, nöjd tills jag märker att det nog inte står helt rätt till. Vi åker åt fel håll. Great, men no biggie tänker jag och börjar leta efter ställe att vända på. Det finns inga. Vi puttrar på i kanske tre mil innan vi får chans att svänga av. Kommer ca 40 minuter försent till samlingen och får ingen picnickorg. Äh, skitisamma tänkte vi, bara vi får se nån lemur eller kanske en get så är vi nöjda.
Getter fanns det, och glassugna sådana också. Kängurusafarin var väldigt kängurufattig, eller snarare kängurupank då vi inte såg en endaste enda. Det kan väl sammanfattas med att alla djuren är ena jäkla slackers som bara låg och sov, det var nog bara hängbuksvinet som orkade showa lite genom att släpa magen i backen. Sen åkte vi spöktåget och åt sockervadd.

Igår sågs Terminator Salvation. Hade inga som helst förväntningar efter den kapsejsade olyckan Terminator 3.
Terminator Salvation kändes dum, men det var fullt med explosioner. Ungefär så kan man nog sammanfatta den. Domedagskänslan hade de fått till, men så vips så hände nåt omotiverat, korkat eller ologiskt som de strax efteråt försöker bre över med en stor explosion.

3 svaga dubbelhakor av 5. :))))

Annonser

The URI to TrackBack this entry is: https://bergatroll.wordpress.com/2009/06/09/att-aka-at-fel-hall-och-titta-pa-djur/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: