Spökdröm och sånt därnt.

I natt kom en sån där spökdröm igen. Lägenheten vi bor i ligger i ett hus som enligt ryktet är hemsökt. Tre gånger tidigare har jag haft en dröm i halvvaket tillstånd, där spöket kommit in i sovrummet på ett eller annat sätt och jag har vaknat till med ett ryck och hårt pulserande hjärta. I natt var det dags igen, nån stampar in och jag blir halvt vettskrämd. När jag väl vaknar till känner jag mig fånig och barnslig, men likväl, det är läskigt. Kanske dags att sätta upp en kamera?

Igår åkte vi till Granngården och handlade prylar. Jag köpte ett par svarta träskor och en batteridriven trimmer. Fick diskutera detta med en läspande halvförvirrad herre som trodde att det var jag som bar byxorna i förhållandet. Lite trist att fördomarna frodas hos folk.
Åkte hem och lagade kycklinggryta och tittade sedan på två avsnitt River Cottage. Avslutade dagen med att lira ännu mer Total War. Antwerp föll, och fransoserna fick sina fredsavtal uppkörda i grönsakslandet.
Perdido Street Station är fortfarande jättebra. Har läst runt 500 sidor så nu är mindre än hälften kvar. Boo-hooo :(, men enligt recensionerna är hans nya ”The city & The city” helt fantastisk.

Annonser
Published in: on maj 27, 2009 at 7:37 f m  Kommentera  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://bergatroll.wordpress.com/2009/05/27/spokdrom-och-sant-darnt/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: