Nördlörd

Helgrapport!

Fredag: Såg The Warriors med K och S. Den var underhållande och helt klart sevärd, inte visste jag att gängen hade så utstuderad estetik i slutet av 70-talet. Fantastiskt!

Lördag: Nördarnas revansch. Vi samlades ett gäng och spelade en massa spel (tv, dator, bräd) och åt en massa kolhydrater. Finns lite fula bilder i bilddagboken. Det var hur skoj som helst. Vi ska ha en uppföljningsträff, fast då är temat retro, inget släppt efter -94 får användas, så det blir Amiga, Commodore 64, Atari och NES för hela slanten. Ser fram emot det.

Igår åkte vi till IKEA för att göra lite svenniga inköp. Ett gäng lådor att gömma allt ylle i, då vi fått påhälsning av små bevingade krabater. Var lite sur och muttrade mest hela tiden, tur att Elin stod ut med mig och inte skickade in mig i bollhavet bland de andra bångstyriga halvlängdsmänniskorna.
Anledningen till surheten är att jag på sista tiden mått smått illa konstant. Inte så där att man måste kräkas i närmaste plastvas, utan bara lite svagt så där. Och så rapar jag hela tiden. Det är nåt med magen som inte är som det ska. Om det är någon doktor som läser detta (hä hä, det vet jag att det är!) så kanske du/ni har nån teori? Är det cancer igen? (har haft cancer hjärnan några gånger, men det gick över). Försöker känna efter tumörer i magen, men det känns mest som att knåda en deg.

Annonser
Published in: on januari 26, 2009 at 9:28 f m  Comments (1)  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://bergatroll.wordpress.com/2009/01/26/nordlord/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLämna en kommentar

  1. Symptomen tyder på att du är gravid.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: