Nikanor

Läste ut Dies the fire igår, 600 sidor efter-katastrofen skriven av en allt för uppenbar nörd. Karaktärerna är: Wiccaner, SCA:are, renässansfäktare och pilbågstillverkare. Rätt skoj ett tag, men snart tröttnar man lite grand. Men visst är tanken på att nördarna kommer att ärva jorden rätt rolig…

Min plan är att vara boklös ungefär till den 24 december, så tills dess fick det bli en rätt kort pocket. Nikanor Teratologens ”Äldreomsorgen i övre Kågedalen”. Har bara läst några sidor, men författaren är, för att citera Peatrik Larsson ”Helt shuuk i huve”. Dock på ett bra sätt. Tror jag.

Ikväll ska vi städa förrådet. Jag bävar…

Annonser
Published in: on december 2, 2008 at 9:01 f m  Comments (1)  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://bergatroll.wordpress.com/2008/12/02/nikanor/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLämna en kommentar

  1. Job Anderssons subtila perversiteter bleknar i jämförelse med de äventyr som Morfar & Pyret är med om i Övre Kågedalen.

    ”Ja minns så väl hur han plåga ihjäl ett par Jehovas vittrer på en tarmfest i Lauker.” minns Pyret i sin diskbänksrealistiska skildring. Och sedan blir det bara värre och värre och värre.

    Först skrattar man, sedan blir det för mycket så man blir bara äcklad, sedan blir det ännu värre och då skrattar man igen för man vet inte vad annat man ska ta sig till. Scenen där Pyret & Morfar spelar Sagan om Ringen är dock helt fantastisk.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: